Dolgozunk
 
A Taschner Bor- és Pezsgőház Kft. elkötelezett
a kultúrált italfogyasztás mellett.
Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk!
Poharak
Poharak
Poharak

Poharak

Taschner Kurt úr és családi vállalkozása a RIEDEL kristálypohár gyártó cég a XX. század eredményeit ajánlja a borfogyasztóknak.

A RIEDEL törekvése az, hogy a legismertebb borfajták élvezetéhez a borok jellemző tulajdonságait képviselő poharakat alkosson. A borok egyénisége érdekelte a munka során a kutatókat, a borszakembereket.

Hosszú tesztelési kísérletek eredményeképpen születtek meg a forma tekintetében nagy tudású poharak. A forma esztétikai másodlagossága jellemzi a termékcsaládot, a kehelyforma és anyagminőség kompromisszum nélküli tudáshordozók.

A poharak eleganciája természetes, hiszen a szár és a talp kialakítás igazítható a kehelyhez, így az arányesztétika eszközével a poharak látványosak is. A RIEDEL a bort - mint a kultúra hordozóját - a legméltóbb mikrokörnyezetbe helyezi, a borok tulajdonságához igazodó pohárformákba. Ma már azt is mondhatjuk a palackból kiöntött borra, hogy a pohárban az igazság és ennek vizsgálata öröm minden borkedvelő számára. A következő poharakat ajánljuk a magyar borok természetéhez.

Poharaink

  • Bordeaux pohár
  • Chablis Chardonnay pohár
  • Pinot Noir pohár
  • Sauvignon Blanc pohár